14 200 000 Ft
405,7 E Ft/m2
14,2 M Ft
405,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Miskolc, 1+1 szobás

35  m2 alapterület
1 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Sűrgősen szeretne egy lakást Miskolc egyik legkedveltebb környékén? Akkor megtalálta a legjobbat! A Győri kapu csendes és frekventált helyén eladásra kínálom ezt a kis kedves otthont. Igény és megegyezés szerint akár bútorozottan is!
Az ingatlan felújított, így gyakorlatilag azonnal beköltözhető. A lakás nagyon jó paraméterekkel rendelkezik. Per és tehermentes, 2.emeleti ,35 m2- es ,alacsony rezsi költségű. A lépcsőházban lift könnyíti meg a közlekedést. Igazi bónusz, hogy több bolt, üzlet, valamint Posta, Iskola, Óvoda, Bölcsöde csupán néhány perces sétára található, igy a mindennapos dolgokat a közelben gyorsan el lehet intézni! A busz és villamosmegálló ,csupán néhány perces sétára van ami rendkívül fontos azoknak akik szeretnének a városba rugalmasan és gyorsan közlekedni.
Ide hazatérve mindíg megnyugodhat a város zajától hiszen kedves és csendes szomszédok veszik körül, ami rendkívül fontos! Egy hosszú fárasztó nap után, tehet egy kellemes, felfrissítő sétát közvetlenül a társasház mellett lévő parkban. Az ingatlan ezen kedvező adottságait figyelembe véve, igen kedvező egyedülállóknak ,házaspároknak, vagy akár kisgyermekes családoknak egyaránt! Amennyiben ez a nagyszerű és ritka ajánlat felkeltette az érdeklődését, kérem bátran keressen.

  • távfűtés
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 2.
hirdetés
© 2018