65 000 000 Ft
524,2 E Ft/m2
65 M Ft
524,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Mályi új építésű, 4 szobás

124  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Mályi új parcelláin újépítésű ikerház fél eladó. Nettó 124 nm alapterületű, duplakomfortos napsütötte ingatlan. 4 szobás kiváló elosztású, jól megtervezett és jól berendezhető helyiségekből áll. Minden szobája külön nyíló, nagy ablakokkal ellátott! A tulajdonos nagy hangsúlyt fektetett a minőségi anyagok megválasztására és a precíz kivitelezésre. Nagycsaládosoknak vagy akár pároknak is kiváló választás. Minden mai előírásnak megfelelő kivitelben!
Az házban padlófűtés növeli a komfortérzetet, amit a melegvíz előállítására is használt cirkó-gázkazán biztosít. Kertkapcsolatos 390 nm-es rendezett területtel kerül átadásra. Felszíni autóbeálló, konyhabútor, magas minőségű burkolatok és szaniterek illetve klíma is a vételár részét képezik. Műszakilag és gépészetileg is jól felszerelt, azonnal költözhető! A tulajdonos magánszemélyként értékesíti.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. ?A? ikerházfél
Referenciaszám: M210181

hirdetés
© 2018