25 900 000 Ft
563 E Ft/m2
25,9 M Ft
563 E Ft/m2

Eladó lakás
Kőszeg 3 szobás lakás eladó

46  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Kőszeg történelmi városában, hangulatos, tetőtéri lakás kedvező áron eladó!

Az ingatlan csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, egy két szintes, műemlék jellegű épület  tetőterében, ahol 2001-ben újonnan alakítottak ki 8db lakást.

Az ingatlan újszerű állapotú, jó térkapcsolatokkal rendelkezik. Bruttó 56 nm alapterületű, melyből az 1,9 m feletti nettó hasznos terület 46nm. A nappali + 2 szoba mellett, étkezős konyhával, fürdőszobával és külön helyiségben található wc-vel rendelkezik.

A lakás bejárata egy világos, zárt folyosóról nyílik, így fűtött, és szélvédett helyre léphetünk ki az ingatlanból, ahol tárolás céljából jól használható beépített szekrények is segítik a kevésbé használatos holmik tárolását.

Az ingatlan egyedileg szabályozható gázcikós fűtéssel rendelkezik, így az alacsony rezsiköltség miatt ez a lakás ideális választás saját otthonnak és befektetési célból való vásárlásra is. Könnyen bérbeadható, ár-érték arányban ideálisan megtérülési időt érhetünk el vele.

A lakáshoz, zárt udvari parkoló is tartozik, illetve igény esetén, a későbbiekben akár egy könnyűszerkezetes mobil garázs is építhető.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, így kérlek, ne habozz, keress bizalommal!

 További információ és időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon:

 Némethné Szendrői Tímea:

 

hirdetés
© 2018