16 500 000 Ft
289,5 E Ft/m2
16,5 M Ft
289,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Komlói eladó lakás, 2 szobás, 57 négyzetméteres

57  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kedves érdeklődő!
Baranya vármegye Komló városában, a Körtvélyes városrészben található kiváló állapotú lakást kínálom eladásra.
Átalakított, a konyhát és a fél szobát összenyitották, és ebből a két helységből konyha, étkező-nappali lett. 57 nm-es, 2 szobás, harmadik emeleten található. Távfűtéses, de klíma is gondoskodik a kellemes hőmérséklet fenntartásáról. A jó állapotú fürdőszobában igényes, új épített zuhanyfülke kapott helyet, ahová a mosógép is kényelmeseb befér. Frissen festett, burkolatai igényesek, konyhabútora modern és sok van belőle, így bőven elfér az összes konyhai eszköz. Belső nyílászárói mutatósak, és jól záródnak, nem olcsó kategóriájú.
Tároló is tartozik hozzá, így a biciklit, babakocsit biztonságban ott lehet hagyni, a lakóházban élők kedvesek, barátságos emberek.
A Cserma utca közelében található több kisbolt. Az autóval közlekedők számára bőven vannak a parkolók, könnyen lehet helyet találni. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, a város bármely pontja könnyen megközelíthető. A Körtvélyes városrész környéke is kiváló adottságokkal rendelkezik. A környék csendes és biztonságos, parkosított részekkel, így az ingatlanban élők nyugodt és kellemes környezetben élhetnek.
Befektetési célra is kiváló. Tehermentes, és azonnal birtokba vehető.

Reméljük, hogy az ingatlan bemutatása felkeltette az érdeklődését. Ha kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal. Ez lehet az ideális otthon! Várjuk jelentkezését!

hirdetés
© 2018