46 900 000 Ft
732,8 E Ft/m2
46,9 M Ft
732,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Keszthelyi lakás eladó, 64 négyzetméteres, 1+2 szobás

64  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó felújított tégla lakás Keszthelyen.

Az ingatlan ideális elhelyezkedése mindent kínál, amire szüksége lehet mindennapi életéhez. Posta, élelmiszerbolt, bevásárlóközpont, buszmegálló, gyógyszertár, óvoda és iskola mind a közelben megtalálható. A csendes és nyugodt környezet pedig remek lehetőséget biztosít a pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

A Balaton-part mindössze 15 perc sétával elérhető, így a nyári balatoni fürdőzés, vagy akár a hangulatos séták lehetősége mindig könnyen elérhetőek lesznek.

Az ingatlan tégla építésű és hőszigetelt, így kiváló hőtartó képességgel rendelkezik. A műanyag nyílászárók és redőnyök pedig további komfortot biztosítanak. A parkolás lehetősége az udvarban adott, így mindig könnyedén megoldható.

Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló, valamint egy saját tároló is, így bőséges hely áll rendelkezésre a tárolásra.

Ez az otthon tökéletes választás lakhatásra, rövid, vagy hosszútávú kiadásra. Győződjen meg személyesen a lakás kifogástalan állapotáról és elhelyezkedéséről. Ne habozzon, keressen még ma és tegyen egy lépést álmai otthona felé!

Egyedi kamatozású, ingatlanvásárlási, - és felújítási hitelek, valamint CSOK és babaváró-hitel ügyintézését is elvégezzük Ön helyett, az OTP Bank hátterével.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018