19 911 000 Ft
497,8 E Ft/m2
19,9 M Ft
497,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Kaposvár, 1+1 szobás

40  m2 alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a kényelmes otthont Kaposváron, a Füredi úton. Ez a kilencedik emeleti panellakás számos előnnyel rendelkezik, amelyek széles körben vonzóak lehetnek leendő tulajdonosai számára.

A lakás mérete 40 négyzetméter, ami egy praktikus és kompakt lakóteret biztosít. Az épületben található lift segítségével könnyedén feljuthat a kilencedik emeletre, ami különösen az idősebb lakók vagy mozgáskorlátozottak számára lehet ideális megoldás.

Az épület hőszigetelt és új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, így az energiahatékonyság és a rezsi költségek kedvezőek. Ezen kívül fűtési szezonban távfűtés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, ami tovább csökkentheti az energetikai kiadásokat.

A lakás környéke kiválóan megközelíthető, számos üzlet és orvosi rendelő található a közelben. Ennek köszönhetően, az itt élők könnyedén intézhetik mindennapi ügyeiket, és a város szolgáltatásai könnyen elérhetőek számukra.

Ez a lakás különböző célcsoportoknak ajánlott, például egyetemistáknak, akik a közelben tanulnak, illetve idősebb pároknak, akik egy csendes és kényelmes otthont keresnek. Ezen kívül, befektetők számára is izgalmas lehetőség, tekintettel a környék népszerűségére és a potenciális bérlők számára nyújtott előnyökre.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

 

 

  • CSOK igényelhető
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 9.
  • Épület szint: 10. emelet
hirdetés
© 2018