25 600 000 Ft
512 E Ft/m2
25,6 M Ft
512 E Ft/m2

Eladó lakás
Kaposvár eladó lakás

50  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kaposváron, központi helyen 50 m2-es erkélyes lakás eladó. Az ingatlan a Honvéd utcában, liftes társasház 5. emeletén helyezkedik el. 2 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, WC helyiségek tartoznak hozzá. A fürdőszoba, WC, előszoba, konyha járólap, a többi helyiség parketta burkolattal rendelkezik. A konyha és a fürdőszoba az előző években felújításra került. Az otthon melegét radiátorok biztosítják, távhő rendszeren keresztül. A lakáshoz közös tároló tartozik. Tiszta lépcsőház, kedves lakók és szép környezet várja a lakás új tulajdonosát.

Értéknövelő tényező az épület szigetelése és a műanyag nyílászárók, melyek hozzájárulnak az alacsony fenntartási költségekhez. Központi elhelyezkedésű ingatlan, a közelben óvoda, iskola, játszótér, bank, orvosi rendelő és élelmiszer boltok is megtalálhatóak.

Kedvezményes hitel megoldásokat kínálunk az ingatlan finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvétellel kapcsolatos ügyek intézésében. Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018