19 500 000 Ft
453,5 E Ft/m2
19,5 M Ft
453,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Gyula lakás eladó, 2 szobás

43  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

2 szobás 1 emeleti lakás a paradicsomban!

Eladóvá vált Gyula, Paradicsomi lakótelepen egy részben felújított, 2 szobás, erkélyes, távfűtéssel ellátott, alacsony fenntartási költségekkel bíró lakás. Az ingatlan egy csendes lakó és pihenő övezetben helyezkedi el, amelynek mindkét oldalán egy szép kis park található. A lakás közelében szinte minden megtalálható, mint élelmiszerbolt, cukrászda, lottózó, zöldséges stb.
A lépcsőház mellett kiépített ingyenes parkoló van, ahol soha nem kell helyet keresni.
A lakás lakóterülete összesen: 43 m2
Az erkély területe: 3,5 m2.
Az ingatlan elosztása: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, illetve egy tágas erkély.
A lakás 2020 évben lett felújítva, mely során az összes nyílászárót új műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakra cseréltek. A fűtésrendszere távfűtés, amelyhez új lapradiátorok tartoznak. A konyha felújítása során új hidegburkolatot kapott, ahol egy szép konyhaszekrény is található. A lakás bejárati ajtaja egy 16+1 ponton záródó lépcsőházi biztonsági ajtó, ahol csak az juthat be a lakásba, akinek kulcsa van hozzá. A lakás külső hőszigetelése és a tetőszerkezetének felújítása is megtörtént a közelmúltban. A lakáshoz tartozik egy méretes közös tárolóhelység is, amelyet a felújított lépcsőház földszinti részén találhatunk. Az ingatlan közös költsége: 17.000 Ft. (tartalmazza: fűtés, főzőgáz, biztosítás, lépcsőház takarítás, közös képviselő díja)

Amennyiben ez az 1. emeleti, 2 szobás, jó környezetben lévő, alacsony fenntartási költségekkel élhető lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a es telefonszámon.

  • CSOK igényelhető
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 4. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018