42 900 000 Ft
630,9 E Ft/m2
42,9 M Ft
630,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Győr, 3 szobás

68  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Az 1968-ban elkészült 9 lakásos kétemeletes, kiváló hőháztartású téglaépítésű társasház a nyugalom szigete. Ingatlan vásárlásnál az elhelyezkedése az egyik legfontosabb szempont.
Az utca célforgalomként használható gépjárművel, ezért leginkább csak az itt lakók hajtanak be.
A cirkó gázfűtéses, 10 éve felújított világos ingatlan 68 négyzetméter alapterületű. Minőségi műanyag profilú (redőnyös) homlokzati nyílászárókkal rendelkezik és hűtő klímával felszerelt.
A két hálószoba között helyezkedik el a nappali. A közlekedőn, nappalin, egyik hálószobán, konyhán keresztül a 2. emeleti lakás körbejárható. A WC kellően széles, a kádas fürdőszobában új, 80 literes márkás villanybojler szolgáltatja a melegvizet. Mindkettő helyiség szellőzése megoldott. A hátsó szoba igényes cserépkályha-kandallójával befűthető akár az egész lakóterület. Spejz a konyhából nyílóan elérhető, beépített tároló helyiség a pedig a kisebbik hálóból.
A lapos tető korszerűsítése 4 éve megtörtént, azóta a felújítási alapképzéssel az összetartó lakóközösség a hamarosan elvégzendő teljes épület-felújításra, hőszigetelésre összpontosít.
A nagyobb méretű alagsori tároló zárható. A zárt udvarban található 15.5 nm-es garázs ára fixen 5 mFt (ezzel együtt eladó a lakás elsősorban, mivel az alapító okirat módosításával lehetne elkülöníteni).
A közelben iskola, boltok, gyógyszertár, buszmegállók, szolgáltatók, egyéb üzletek, pár perc gyaloglásra a Vásárcsarnok, 10-15 perc sétatávolságra pedig a belváros is elérhető. Parkolni az épület előtt is lehet, díjmentesen.
A lakás irányára 42 900 000 Ft, + a garázs 5 000 000 Ft.
Hivatkozási szám: 2696


hirdetés
© 2018