47 900 000 Ft
772,6 E Ft/m2
47,9 M Ft
772,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Gödöllő lakás eladó, Szabadság út, 3 szobás

62  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálunk egy 62 négyzetméteres erkélyes lakást, Gödöllőn a belváros közvetlen közelében.

A négyemeletes épület 3. emeletén található a lakás, nincs lift.

A lakás 3 külön nyíló szobával, nagy étkezős konyhával és külön fürdővel és wc-vel rendelkezik. A napos nappaliból nyílik egy loggia, ami nagyobb, mint 6 nm. Elosztása az egyik legjobb társasházi lakás alaprajzát tükrözi.

A lakás közepes állapotú, lakható, de esztétikai felújítást igényel. A nyílás zárók mindenhol ki lettek cserélve és redőny is van minden ablakon.
Fűtése gázkonvektorral megoldott, amely gazdaságos és könnyen szabályozható megoldást kínál a téli hónapok fűtési költségeinek csökkentésére. Ez a rendszer biztosítja, hogy a lakás mindig kellemes meleg legyen, akkor is, amikor odakint hűvös van.

Amennyiben a fűtést megreformálná, elektromos cirkó vagy svéd fűtőpanelek kiváló megoldást nyújtanak a korszerűsítésre.
Az épület csúsztatott zsalu technológiával épült. A lakás napfényes, déli fekvésű, így a természetes fény gazdagon árad be a terekbe a nap folyamán, ami élénk és vidám atmoszférát teremt. A lakásból az utca felé néző ablakok nyújtanak kellemes kilátást.
Gödöllő, ahol ez a csodálatos lakás található, egy varázslatos város, amely ötvözi a modern infrastruktúrát a történelmi monumentumokkal és zöldövezetekkel. A városban található a híres Grassalkovich-kastély, valamint számos park és kirándulóhely, amelyek kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak minden korosztály számára. Kiváló közlekedés (Budapest 30 perc út mind autóval, mind tömegközlekedéssel) egyetem, iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek teszik Gödöllőt különösen vonzóvá azok számára, akik a főváros közelsége mellett egy nyugodtabb, zöldebb környezetben szeretnének élni. Fedezze fel ezt a lakást és élvezze mindazt, amit Gödöllő kínálhat!

hirdetés
© 2018