40 267 000 Ft
982,1 E Ft/m2
40,3 M Ft
982,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Gárdonyi eladó lakás, 2 szobás, 41 négyzetméteres

41  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Földszinti, FEDETT TERASZOS, 2 szobás LAKÁS, új építésű!
Gárdony-Agárdon az Agárdi Termálfürdőhöz közel, csendes, zöldövezeti területen, három szintes, HŐSZIVATTYÚS fűtés-hűtéssel, LIFTTEL ellátott téglaépületben, FÖLDSZINTI, 2 szobás, NAGY, fedett teraszos (6,9 m2), 40,97 m2 hasznos lakóterű (bruttó 48,34 m2), K-i tájolású, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, alacsony rezsijű, jó elhelyezkedésű lakása eladó, közös tárolóval.
A lakáshoz 2 M Ft-ért kocsibeálló vásárolható, de MOST a fejlesztő MÉG 3 lakáshoz ezt most AJÁNDÉKBA adja.

A 41,13 m2-en a lakás magában foglal egy kellemes előszoba-konyha-étkezőt, egy tágas nappalit, egy fürdőszobát, egy mellékhelyiséget és egy méretes, fedett teraszt, mely gyönyörű zöldövezeti területre néz.

A három szintes ÚJ TÉGLAÉPÜLET a legkorszerűbb építési technológiával épül.
A házban a lakások fűtését és hűtését (mennyezet fűtés-hűtés)HŐSZIVATTYÚ - , a meleg vizet gázkazán biztosítja.
A nappali- konyha- étkezőbe, fürdőszobába és a WC-be ízléses járólap, a szobákba gyönyörű laminált padlót terveztek, melyeket még a lakás új tulajdonosa választhatja ki burkolatokat: járólap és fali csempe 4 000 Ft/m2-ig, laminált padló 3 500 Ft/m² árig.

Csendes, családi- és társasházas övezet, központhoz, az Agárdi Termálfürdőhöz közel. Az Agárdi Parkerdő és Velencei-tó szintén pár percre található. Az infrastruktúra kiváló, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, posta közelben
Vasútállomás, buszközlekedés, főút közelben.

Ne hagyja ki, valóban egyedi lehetőség! Hívjon!
Projekt bemutatása

Gárdony-Agárdon az Agárdi Termálfürdőhöz közel, csendes, zöldövezetben, három szintes, HŐSZIVATTYÚS fűtés-hűtéssel, LIFTTEL ellátott téglaépület társasházi lakásai eladók, terasszal, erkéllyel, a bekerített parkosított udvarban kocsibeállóval, közös tárolóval.

hirdetés
© 2018