24 800 000 Ft
450,9 E Ft/m2
24,8 M Ft
450,9 E Ft/m2
+36 30 380 3716
Referens ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Eladó lakás
Eladó lakás Dunaújváros, 2+1 szobás

55  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Belvárosának kedvelt, csendes zöldövezeti utcájában, a Felső Dunapart közelében található 55nm-es, 2 szoba + hallos csúsztatott zsalu + tégla építésű lakást. 4 szintes szigetelt ház földszintjén helyezkedik el. Tájolásának köszönhetően szép világos lakás. Állapota jó állapotú, illetve a fürdőszoba fel lett újítva. Ablakai műanyagok, melyek szúnyoghálóval és kívülről biztonsági ráccsal felszereltek. A szobák külön nyílnak. A fürdőszoba, amely kádas, ablakos és a wc egy helyiségben van. A konyha jó tágas és szintén rendkívűl világos. Jelenleg konyhabútor nincs benne, tekintettel új Tulajdonosa az igényének megfelelőt választhat bele. Van egy külön kamrahelyiség is. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A melegvíz ellátásról gáz átfolyós vízmelegítő gondoskodik. A bejárati ajtó új, több ponton záródó biztonsági ajtó. A szobák szőnyeggel, a hall rész laminált lappal, a konyha PVC-vel, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. Az előszobában beépített szekrény van, ami a pakolás szempontjából igen praktikus. Tartozik a lakáshoz egy különálló pincehelyiség is. Közös költsége: 20 000 Ft, amely tartalmazza a tervezett felújítási alapot. A közelben óvoda, iskola, Kórház, gyógyszertár, posta, Dunapart, buszmegálló, boltok és pár perc sétányira a Belváros.
Ideális otthon lehet, de befektetés céljából is jó választás.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.
Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.
További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Enri Richárd

hirdetés
© 2018