15 990 000 Ft
456,9 E Ft/m2
16 M Ft
456,9 E Ft/m2
+36 30 380 3716
Referens ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Eladó lakás
Eladó lakás Dunaújváros, 1 szobás

35  m2 alapterület
1 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Ságvári városrészében található 35nm-es, 1 szoba+ étkezős panellakást. 9 szintes szigetelt ház 5. emeletén helyezkedik el. Állapota jó állapotú. Ablakai műanyagok, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A bejárati ajtó új, több ponton záródó biztonsági ajtó. A fürdőszoba, amely zuhanyzós és a wc egy helyiségben van. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A nagy melegben a szobában lévő klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről. A konyha és a fürdőszoba járólappal, a többi helyiség pedig PVC-vel burkolt. Közös költsége: 9700 Ft. Tartozik a lakáshoz egy közös használatú pincehelyiség is. A közelben óvoda, iskola, a Belváros pár perc sétányira, boltok, gyógyszertár, buszmegálló.
Ideális otthon lehet, de befektetés céljából is remek választás.
Az ingatlan kifizetést követően megegyezés szerint birtokba vehető.
Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.
További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Pataki Klára

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 5.
hirdetés
© 2018