28 500 000 Ft
483,1 E Ft/m2
28,5 M Ft
483,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Dunaújváros eladó lakás

59  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Dózsa városrészben található, felújított, 59 nm-es, 2 szobás, erkélyes panellakást. Az ingatlan 10 emeletes szigetelt épület 2. emeletén helyezkedik el. Külön nyíló szobái laminált lappal, többi helyiség járólappal burkolt. A felújítás kiterjedt a műszaki és esztétikai felújításra is. Cserélve lettek a villany és vízvezetékek, megújultak a burkolatok. Megnagyobbított fürdőszobájában a kád mellett a zuhanykabin is helyet kapott. Bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági, nyílászárói műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Nyáron a nagy melegben a kellemes hőérzetről klíma gondoskodik. Közelben, bölcsőde, óvoda, iskola megtalálható. Városközpont 5 perc sétával elérhető. Saját részre is kiváló választás, de elhelyezkedése miatt befektetésnek is ajánlom, könnyen bérbe adható.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • erkély
hirdetés
© 2018