18 500 000 Ft
324,6 E Ft/m2
18,5 M Ft
324,6 E Ft/m2
+36 30 380 3716
Referens ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Eladó lakás
Dunaújvárosi lakás eladó, 57 négyzetméteres, 2 szobás

57  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Római városrészének kedvelt részén található 57nm-es, 2 szobás, erkélyes panellakást. 10 szintes szigetelt ház 6. emeletén helyezkedik el. Állapota felújítandó, tekintettel erre új Tulajdonosa igénye és kedve szerint újíthatja, szépítheti. Ablakai fa ablakok. Szobái külön nyílnak. Az egyik szoba erkélykapcsolatos. A fürdőszoba, amely kádas és a wc is külön helyiségben van. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérővel. A szobák szőnyegpadlóval, a többi helyiség pedig PVC-vel burkolt. Közös költsége: 14 500 Ft. Tartozik hozzá egy különálló pincehelyiség is. A lépcsőház tiszta rendezett, jó a lakóközösség. A lift fel lett újítva. A közelben óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, állatorvosi rendelő, boltok, üzletek, étterem, buszmegálló és pár perc sétányira a Belváros megközelíthető.
Ideális otthon lehet mindazoknak, akik saját igényükre szeretnének felújítani, illetve befektetés céljából is remek választás.
Az ingatlan per és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.
Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.
További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Pataki Klára

hirdetés
© 2018