24 500 000 Ft
521,3 E Ft/m2
24,5 M Ft
521,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Dunaújváros 2 szobás lakás eladó az Alkotás utcában

47  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Dunaújváros Béke II. városrészében, egy 2017-ben teljeskörűen felújított, 3. emeleti 47 m2-es, 2 külön nyíló szobás, szigetelt panellakás, hiteles C energetikai besorolású tanusítvánnyal.
A villany- illetve a vízvezetékek cserélve lettek. Az előszobában, a fürdőben és a konyhában egyedi asztalos által gyártott beépített bútorok vannak. A bejárati ajtó acél biztonságira lett cserélve, a többi beltéri ajtó pedig tolóajtóra. A nagyobb szobába klíma került felhelyezésre. A radiátorok egyedi mérővel felszereltek. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A lakás tehermentes, rezsiköltsége rendkívül alacsony, és tartozik hozzá egy teljesen különálló zárható pincehelyiség is. A lépcsőház rendezett, cserélve lettek a nyílászárók, illetve új járólapokat kapott.
Az ingatlanban kiváló a lakóközösség, csendes, nyugodt a környék, a lépcsőház előtt van egy játszótér zöldövezettel. A közelben található egy nagyparkoló is, továbbá iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, és még számos egyéb üzlet.
Az ingatlan irányára: 24.500.000 Ft

Kérjük ingatlanosok ne keressenek, illetve csak komoly vevők jelentkezését várjuk.

  • CSOK igényelhető
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 4. emelet
hirdetés
© 2018