58 900 000 Ft
950 E Ft/m2
58,9 M Ft
950 E Ft/m2

Eladó lakás
Dunakeszi eladó lakás, 2+1 szobás, 62 négyzetméteres

62  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Dunakeszin, a Toldi lakóparkban, nyugodt, modern, családbarát környezetben eladó egy fiatalos, kéterkélyes, napfényben úszó két és félszobás lakás.
A szépen karbantartott mediterrán stílusú, kétemeletes, 8 lakásos társasház 2013-ban épült, környezete rendezett, kis lakóközössége főleg fiatalokból áll.
A 62 nm-es lakás a társasház első emeletén helyezkedik el, elrendezése praktikus : nagyméretű amerikai konyhás nappalival, két hálószobával, egy kádas fürdőszobával és a helyiségeket összekötő közlekedővel rendelkezik. Kétoldalú - Délkeleti és Északnyugati - tájolásának, nagyméretű nyílászáróinak köszönhetően világos, napsütötte. Mindkét oldalon egy-egy tágas erkély található. A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghalóval felszereltek.
Az ingatlanhoz tartozik egy zárható, nyílt kocsibeálló, további autókkal a parkolás a közterületen ingyen lehetséges. A környék infrastruktúrája kiváló, buszmegállók, üzletek, SPAR, óvoda, iskola, játszótér a közelben. Az M2-es autópályához pillanatok alatt el lehet jutni.CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018