24 500 000 Ft
408,3 E Ft/m2
24,5 M Ft
408,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Dombóvár, 60 négyzetméteres

60  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Liftes, távfűtéses lakás a központban eladó.
Dombóvár központjában, lifttel rendelkező társasházban, eladóvá vált egy 60 négyzetméteres, két és félszobás, távfűtéses, világos lakás.
A nagyon kedvező rezsi (40 000 Ft) a külső hőszigetelésnek és a közelmúltban cserélt nyílászáróknak is köszönhetőek.
A kényelmet és a biztonságot a közelítőkulcsos belépés biztosítja és a lift lehívása is ezzel a chippel történik. A belső nyitott függőfolyosó(körfolyosó) ajtaja zárható.
Az 1986-ban épült hatemeletes társasház harmadik emeletén található lakás a személyfelvonónak köszönhetően még idősebbeknek is könnyen megközelíthető. A lift teljes felújítása a közelmúltban megtörtént. A szemetet se kell levinni, mivel a ház szemétledobóval rendelkezik.
Az ingatlan földrajzi elhelyezkedéséből adódóan minden város nyújtotta szolgáltatás 5 perc sétával elérhető. A Hunyadi térre néző ablakokból pedig, panorámás kilátásban gyönyörködhetünk.
Ez a jó lakókörnyezetben, segítőkész szomszédokkal körülvett lakás kisebb felújítások után egy szeretett otthonná válhat, de akár egy tisztasági festés után is birtokba vehető, befektetésnek is kiváló, hamar kiadható.
Dombóvár városhoz tartozó Gunarasi Strand- és Gyógyfürdő méltán kedvelt turisztikai célpont.
Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.
Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018