15 000 000 Ft
250 E Ft/m2
15 M Ft
250 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Dombóvár, 2 szobás

60  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Földszinti, felújított lakás kerttel, garázzsal, Gunarasfürdő szomszédságában!
Tolna megyében, Dombóváron eladóvá vált egy földszinti, felújított, kétszobás, 60 négyzetméteres, redőnyözött, csatornázott, tégla építésű, társasházi lakás, garázzsal, saját kis parkosított területtel.
Az ingatlanban a villanyvezeték, a vízvezeték cseréje megtörtént, a fürdőszoba és az illemhely megújult, a szobák laminált parkettával lettek burkolva, a régi elavult nyílászárókat modern, hőszigetelt fa ablakok váltották fel és a konyhabútor is ki lett cserélve.
Az ingatlan melegét gázkonvektorok biztosítják, de alternatívaként egy cserépkályha is rendelkezésre áll.
A melegvizet bojler állítja elő.
A lakáshoz tartozik a pincén, tárolókon kívül még egy parkosított 150-200 négyzetméteres zárt, füves, gyümölcsfás terület fedett kiülővel, amely a kellemes kikapcsolódások, családi, baráti összejövetelek helyszíne is lehet, de akár medencének, homokozónak, trambulinnak is helyet adhat.
Dombóvár legszebb parkja, természetvédelmi területe (Szigeterdő) közelében elhelyezkedő földszinti, nagyon szépen felújított, zöldövezeti ingatlan befektetésnek, otthonnak, de akár nyaralónak is kiváló.
Közelben buszmegálló, vasútállomás.
Dombóvárt Gunarasfürdővel egy 5 km hosszú, erdősávval határolt, biztonságos, kerékpárút is összeköti.
Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.
Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018