40 000 000 Ft
952,4 E Ft/m2
40 M Ft
952,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Debrecen eladó lakás

42  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Debrecen óvárosi részén Fórumhoz egy lépésre az 1. villamos vonalán egy 42 nm-es 1.5 Szobás teljeskörűen felújított lakás sürgősen ELADÓ!!

A felújítás során a falig visszabontották az ingatlant és a teljes közmű és villamos hálózatot felújították, új 3 rétegű műanyag nyílászárók, új beltéri ajtók, burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre illetve a külső falazat 15 cm. EPS szigetelést kapott. A lakás konyhabútorral együtt lesz értékesítve, ami hamarosan beépítésre kerül. Az áram "H" tarifás 32A-es ami klímás fűtésre is alkalmas lehet. Az ingatlan fűtése wifis elektromos infrapanelekkel, melegvíz ellátása modern Ariston EVO VELO elektromos vízmelegítővel működik.

A lakás egy 12 lakóegységes csendes udvarban rendezett tulajdoni viszonyokkal, a ház társasházi alapítóokirattal rendelkezik. Minden ingatlan albetétesítésre került. Az udvaron egy kocsi részére beállási lehetőség biztosított.

A közös költség mindössze 3000 Ft/hónap.

Az ingatlan nagyon frekventált, értékálló helyen van mind rövid és hosszú távú kiadásra, mind saját lakhatásra kifejezetten ideális.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem keressen az elérhetőségeimen.

hirdetés
© 2018