43 900 000 Ft
798,2 E Ft/m2
43,9 M Ft
798,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Debreceni lakás eladó, 55 négyzetméteres, 1+2 szobás

55  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Vénkerti városrészben, a Domokos Lajos utcán, 55 m2-es, 1+2 szoba-étkezőkonyhás, mért fűtéses, klímás, 2. emeleti, jó állapotú, kis rezsijű lakás, befektetők, vagy a költözéssel ráérő vevők részére, 2025 tavaszi költözéssel, akár eladói visszabérléssel is eladó.

Irányár: 43.900.000 Ft.

Érdeklődni:

********************
Részletes leírás:
********************

A városrész minden tekintetben jó infrastruktúrával rendelkezik. Óvoda és iskola a közvetlen közelben, így a gyerekekkel csak el kell sétálni, így a reggel is dugó nem okoz gondot. A napi vagy hétvégi nagybevásárlásokhoz közel van a TESCO, ahol még a család négylábú kedvencének is megtaláljuk a napi betevőt.

Tömegközlekedés tekintetében több buszjárat közül választhatunk, de egy kis sétával még a kettes villamos megállója is rövid időn belül elérhető. Autóval akár közvetlenül az épület előtt, de a közvetlen közelben biztosan lehet ingyenesen és biztonsággal parkolni.

A lépcsőház rendezett, az épület tízemeletes, klasszikus panelház, szintenként négy lakással. Az eladásra kínált ingatlan az épületen belül köztes elhelyezkedésű, így minden oldalról védett és fűtött. Tájolását tekintve egyaránt néz nyugati és keleti irányba. A nagyszoba, ami nyugat, vagyis légvonalban a csigekerti városrész felé néz, a két félszoba és konyha kelet, vagyis a vénkerti városrész felé, az épületek előtti sétányra néz.

A lakás elrendezése a nagyjából tíz éve történt átalakítás eredményeként kissé megváltozott. Az eredeti kisebb konyhás kialakításhoz képest, a konyha és a falszomszédságban lévő középső méretű szoba funkciót váltott. Így a konyhából szoba lett, a szobából pedig egy tágas, kényelmes, étkező funkcióval is rendelkező konyha került kialakításra.

Ugyancsak az említett munkálatok során a fürdő zuhanyzóssá lett átalakítva, valamint a mosdó is áthelyezésre került. Ekkor a külső nyílászárók is ki lettek cserélve, bele értve a bejárati ajtót, ami egy acél biztonsági ajtó lett. A padló és falburkolatok, a konyhabútor, a beépített szekrények, mind-mind akkora datálhatók.

A lakás rezsije abszolút kezelhető mértékű, a téli fűtés számla úgy volt 22.000 Ft., a januári és februári hónapokban, hogy a termosztatikus szelep a maximumra volt állítva, így a lakásban konstans 25-26 °C volt.

Tulajdoni viszonyok tekintetében teljesen rendezett a helyzet, a tulajdoni lapon sem jelzálogjog, sem más bejegyzés nem szerepel.

A birtokbaadás kapcsán kissé speciálisabb a helyzet. A tulajdonosok építkeznek, így a ház elkészültéig a lakásban szeretnének maradni, ami legkésőbb 2025. május végi határidőt jelent.

Mindazonáltal, hajlandóak akár vissza is bérelni a lakást az új tulajdonostól, amennyiben valaki befektetési céllal keres lakást, vagy belefér neki egy jövő tavaszi kiköltözés.

Valamint azokat az érdeklődőket is várjuk, akiknek rendelkezésükre áll a töke egy része, de a vásárláshoz szükséges teljes összeg, csak jövő év elején áll össze, és persze a költözési dátum is belefér az elképzelésükbe.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, egyeztessük egy időpontot a megtekintésre, és beszéljük meg személyesen az elképzeléseket.

hirdetés
© 2018