39 500 000 Ft
693 E Ft/m2
39,5 M Ft
693 E Ft/m2

Eladó lakás
Debreceni eladó lakás, 2 szobás, 57 négyzetméteres

57  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újkerti városrészben, a Füredi úton, a McDonald’s mögötti épületsorban, 57 m2-es, 2 szoba-étkezős, erkélyes, mért fűtéses, klímás, azonnal költözhető, kilencedik emeleti lakás eladó.

Irányár: 39.500.00 Ft.

Érdeklődni:

******************
Részletes leírás:
******************

A környék minden tekintetben remek infrastruktúrával rendelkezik. Közvetlen közelben minden üzlet és szolgáltató elérhető, ami a mindennapokban szükséges lehet. Több buszjárat megállója csupán néhány perc séta, de a kettes villamos is nagyjából öt perc távolság.

A Zöld Város program keretein belül szépen rendbe tették az épületek mögötti parkot, ahol játszóteret, focipályát, és a fák árnyékában, szabadtéri pihenőket alakítottak ki.

Akinek az Egyetemek közelsége fontos szempont, annak jó hír, hogy abszolút a vonzáskörzetbe tartozik ez a környék.

Az eladásra kínált lakást magába foglaló épülettel kapcsolatban elmondható, hogy tiszta rendezett a lépcsőház. A legutóbbi nagy beruházás a felvonó komplett cseréje volt. Ekkor a teljes gépészet mellett egy nagyobb liftfülke lett beszerelve, így a költözködéskor már a nagyi kétajtós szekrénye is kényelmesen befér.

A lakás a kilencedik emeleten található, a közös lépcsőházból, egy zárt folyosóról nyílik, egy szomszédos lakással egyetemben.

Az 57 m2-es lakótér praktikus elrendezésű. Központi helyiség az étkező, ami igaz, hogy jelenleg külön van a konyhától, de minimális ráfordítással egyszerűen összenyithatók, egy nagy közös területté. A szobák tágasak, a nagyobbikhoz tartozik egy erkély is. A fürdő és a WC egymástól elkülönülten a közlekedőből nyílnak. Ráadásként van még egy előszoba is, ahol a kabátok és cipők vígan elférnek.

Tájolás tekintetében a szobák nyugat felé, vagyis légvonalban a Böszörményi út irányába, a konyha és az étkező néznek a Füredi út felé, vagyis déli irányba.

A lakás fenntartási költsége teljes mértékben kezelhető, a közös költség 15.600 Ft, amiből egy jelentős része a felújítási alapba kerül. A téli hőszolgáltatói díj 15-16.000 Ft. nagyságrendű, amiből a szezon végi elszámoláskor jelentős mértékben visszatérít a szolgáltató.

Mind a rezsi, mind a komfortérzet szempontjából értékes beruházás volt a külső nyílászárók cseréje.
Tartozik még a lakáshoz egy közös használatú pincehelyiég egy részének, használati joga. Ezen kívül, a földszinten lévő kerékpártároló helyiség használatának lehetősége.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, egy tulajdonos van, a tulajdoni lap tehermentes. A birtokbaadás a kialkudott vételár megfizetésének függvényében, rugalmasan megoldható.

A lakás akár a jelenlegi teljes bútorzattal együtt is megvásárolható, ennek értelmében az ingóságok külön megállapodás tárgyát képezik. A tartozéknak minősülő konyhaszekrény és tűzhely természetesen alapból maradnak.

hirdetés
© 2018