41 500 000 Ft
768,5 E Ft/m2
41,5 M Ft
768,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Debreceni lakás eladó, 54 négyzetméteres, 2 szobás

54  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Vargakerti városrészben, a Krónikás utcán, négyemeletes, szigetelt épületben, mért házközponti fűtéssel rendelkező, 54 m2-es, erkélyes, 2 szobás, étkezős konyhás, földszinti lakás eladó.

Irányár: 41.500.000 Ft.

Érdeklődni:

********************
Részletes leírás:
********************

A környék abszolút kertvárosias hangulatú, minimális autóforgalommal, mégis, a belvároshoz elérhető távolságban. A városrészre inkább az ott élők csendes, békés lakhatása a jellemző, de alapvető szolgáltatások, mint élelmiszerbolt, zöldséges, italbolt itt is megtalálhatóak. Ugyan úgy, mint az óvoda és az iskola is. A belváros még gyalogosan is nagyjából tízöt perc kényelmes sétával elérhető.

A társasház 1981-ben épült, csúsztatott zsalus technológiával, zárt lépcsőházzal, négyemeletes kivitelben. A lakások fűtését és meleg víz ellátását az épületen belüli saját kazán biztosítja.

A lakóközösség kezdeményezésére az épület annak idején panelprogramban vett részt, amikor is a teljes külső homlokzatot szigetelték, a külső nyílászárókat kicserélték, és a fűtésrendszert egyedileg szabályozhatóvá és mérhetővé tették. Ezeknek a beruházásoknak köszönhetően, még a mostani energiaárak mellett is igen alacsonynak mondható a fűtés költsége.

A több lépcsőházból álló épületegyüttes rendelkezik egy saját használatú, hátsó területtel, ami egyrészt az épületek alatti garázsok megközelítését, másrészt az itt lakók parkolását biztosítja.

Az eladásra kínált lakás a földszinten található. Azok számára, akik tartanak a földszint biztonságától, fontos információ lehet, hogy itt a földszint egy félemeletnyi magasságban van. Az erkélyes oldal alatt, mivel ott garázsok vannak, még magasabbra esik az erkély.

Azok számára pedig, akik a földszinti lakás, télen hűvösebb klímája miatt aggódnak, megnyugtatólag mondom, hogy a lakás alatt, az alagsorban húzódnak a hőközpontból érkező fűtés csövek.

A lakás épületen belül köztes elhelyezkedésű, így minden oldalról védett és fűtött. Tájolását tekintve észak-nyugati és délkeleti tájolású, az erkélyes oldal, ami dél-kelet felé, a belső parkolóra néz.

Az 54 m2-es lakótér tágas, jó elosztású. A szobák kényelmes méretűek, némi átalakításnak köszönhetően egy étkező is helyet kapott, ami szervesen kapcsolódik a konyhához. A fürdő és a WC a közlekedőből, egymástól elkülönülten nyílnak.

A nagyobbik szobából nyílik a teljes szoba szélességű erkély, a kisebbik szobához pedig egy gardrób helyiség is tartozik.

A rezsi, mint már említettem nagyon baráti, 20.000 Ft. merül fel havi állandó költségként, ami a közös költséget és a fűtésátalányt foglalja magába. Az egyedi mérésnek köszönhetően volt olyan időszak, amikor túlfizetés is volt, azonban még sosem kellett a leolvasást követően plusz ráfizetni a fűtésköltségre.

Tulajdonon jogi tekintetben az ingatlan teljesen rendezett, kettő tulajdonos van, a tulajdoni lap tiszta és tehermentes. Birtokba adás alapjában a kialkudott teljes vételár megfizetésének a függvénye, de relaítve rugalmasan megoldható.

hirdetés
© 2018