33 000 000 Ft
1 M Ft/m2
33 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Debrecen, 33 négyzetméteres

33  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Nézze meg ezt az első emeleti ingatlant a Dobozikertben!

Készüljön fel, hogy beleszeret!

Eladó Debrecen egyik közkedvelt részén, a Dobozi utcán, a Műszaki kar közelében található lakás! Ez az első emeleti, tégla építésű garzonlakás mindazt nyújtja, amire szüksége lehet. Az ingatlan mindössze 4 éve esett át egy teljes körű felújításon, víz-, villanyvezetékek cseréje, beleértve a fővezeték cseréjét is, amely fél éve történt meg. Az ablakok műanyag nyílászárók, redőnnyel felszereltek, és a társasház közös, zárt udvarára néznek, ami biztosítja a nyugodt és csendes környezetet.

A lakás fűtését gázkonvektor biztosítja, de az extra komfort érdekében hűtő-fűtő klímával is felszerelték. Nyugati tájolásának köszönhetően a lakás napfényes, és a viszonylag nagy konyhát a főzés kedvelői igazán értékelni fogják. A fürdő és a WC külön helyiségben található, ezáltal a lakás praktikus elrendezésű és kényelmes. A meleg vizet egy megbízható Ariston villanybojler biztosítja.

Az ingatlanhoz tartozik még egy 3 nm-es saját pince, ahol kényelmesen tárolhatja személyes tárgyait.
Ez a zárt udvaros ingatlan nemcsak parkolási lehetőséget biztosít, hanem opcionálisan garázs bérlésére vagy vásárlására is lehetőséget nyújt. Tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék autójukat biztonságban tudni.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és nézze meg személyesen is ezt a kiváló garzonlakást!
Referenciaszám: #111275

  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018