36 000 000 Ft
571,4 E Ft/m2
36 M Ft
571,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Büki eladó lakás, 3 szobás, 63 négyzetméteres

63  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Bük-Bükfürdő egy Nyugat-dunántúli kisváros, mely a turisták kedvelt célpontja, mely köszönhető a Büki Gyógy- és élményfürdő páratlan gyógyvizének, de a térség természeti szépségei, kulturális öröksége is rendkívül gazdag.
Ebben a biztonságos, nyugodt kisvárosban eladóvá vált egy 63 m2 alapterületű, erkélyes, kiváló állapotú lakás eladó.
A lakás egy 4 lakásos társasház 1. emeletén található. A lakás kényelmes és praktikus elrendezésű. Található benne egy tágas nappali, 2 hálószoba, egy konyha, egy közlekedő, egy fürdőszoba és egy külön wc.
Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását gazdaságos, zárt égésterű kombi gázkazán biztosítja, ennek a zárt égésterű rendszernek köszönhetően a szénmonoxid visszaáramlás kizárható. A kényelmet a nappaliba felszerelt hűtő-fűtő klíma berendezés szolgálja.
A lakásban mindenhol műanyag energiatakarékos nyílászárók kerültek beépítésre, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak szerelve.
A lakás rendkívül alacsony költséggel fenntartható, köszönhetően a hőszigetelt nyílászáróknak, a födém szigetelésnek, valamint a közlekedő kivételével felhelyezett álmennyezetnek.
Az ingatlanhoz tartozik egy padlásrész és egy kizárólagos használatban lévő 200 m2-es gondozott, körbe kerített kert, ami sokféleképpen hasznosítható (pl.: gyerekeknek biztonságos játszótér, konyhakert, gyümölcsfákkal betelepíthető, tároló építhető…).
Továbbá a lakás új tulajdonosának van lehetősége garázs (24 m2) megvásárlására is, de külön csak a garázs nem eladó.
Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.

hirdetés
© 2018