32 000 000 Ft
542,4 E Ft/m2
32 M Ft
542,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 2 szobás

59  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Második emeleti 59 nm-es, 2 szobás lakás. Adottságainak köszönhetően, amerikai konyhás nappali+két hálószobás lakássá alakítható.
Megvételre kínálunk, az Erzsébet Királyné útján, egy második emeleti 59 nm-es kétszobás lakást.

A lakásról:
A lakásban az ablakok, korszerű hő és hangszigetelt, műanyag nyílászárókra lettek cserélve, ezen kívül a bejárati ajtó is hőszigetelt biztonsági ajtó. A lakás gépészeti és esztétikai felújítása egyaránt időszerű, de egy tisztasági festést követően, lakható, kiadható állapotban van.

A lakás, az adottságainak köszönhetően, amerikai konyhás nappali+két hálószobás lakássá alakítható.

*******A felújítási költségeket enyhítheti, a jelenleg elérhető, gyermeket váró, vagy gyermeket nevelő, családok számára igénybe vehető, otthon felújítási támogatás. **********

A lakás elosztása:
Az előtérből nyílik egy kamra, valamint az ablakos konyha, tovább haladva a tágas közlekedőből, a fürdőszoba, majd a két egymásból nyíló szoba, a lakás nézete utcai, világos.

A tömegközlekedés kiváló, a Fűrész utcai villamosmegálló szinte csak néhány lépésnyire, az 5-ös busz amely egészen budáig közlekedik, szintén a közelben, a mexikói úton lévő földalatti szintén a közelben.

Ideális választás lehet mind azoknak, akik számára fontos a tömegközlekedés, nem szeretnék a napjuk jelentős részét utazással tölteni.

További felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, megtekintés rugalmasan.

Ferge Imre
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA

hirdetés
© 2018