27 400 000 Ft
856,3 E Ft/m2
27,4 M Ft
856,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 1 szobás lakás eladó

32  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XXII. kerület, Budafok részen, a Savoya Parktól jól látható dombon, csendes, nagyon közkedvelt részén, a Törley Mauzóleumtól csak egy kellemes sétára, található, szinte a domb tetején a hirdetésben ajánlott épület, melybe 3 szinten, 10 viszonylag kis alapterületű lakás került, kialakításra!
Ajánlom egyedül állóknak vagy egyedül maradt idősek számára, fiatal és idősek számára, akár befektetésnek is tökéletes, bérbeadás szempontjából.

A kulcsrakész átadás 2019 december végére várható, így az épület már a 80 %-os készültségi foknak megfelelően, megvásárolható!

Fizetési ütemezés a tulajdonosokkal megbeszélendő!
A hirdetés a hivatalosan, földszinten lévő 5-ös számú lakásé, de valójában félemeletnek is mondhatnám, hiszen kb. 10 lépcsővel tudunk felmenni a szintre a telek lejtése végett
ALAPTERÜLETE: 30.04 nm
Hirdetési ár: 27 400 000Ft
Alapjából véve, ennek az épületnek a helyén régen egy régi téglaépület állt, így nem mondhatjuk, hogy új építésű, de újszerűnek mondhatjuk, hiszen a fő falakon és alapokon kívül, semmi régi dolog nem látható, teljes műszaki felújítás, valamit a vizes blokkok is átadásra teljesen megújulnak, valamint teljesen új külső, a lakásokhoz tartozó, telken belüli parkolóval, mely az árban beépített.
A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra, a konyha kialakítását az ár nem tartalmazza, ezt mindenki saját maga oldja meg, természetesen igény estén tud a kivitelező szakembereket ajánlani.
Részletek:
A ház összközműves telken van, de a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy környezetbarát villany fűtést alkalmazzák, Norvég hőfokszabályzós elektromos radiátorokkal.
Mivel a vastag falakra, 16 cm-es Dry-vit réteg került, olcsó fűtési költségre lehet számítani, természetesen ebben segítenek a hőszigetelt ablakok is.
A meleg vizet Ariston, villany boyler fogja szolgáltatni.
A konyhában és a fürdőszobába, saját egyedi elszívók kerültek kialakításra a megfelelő átszellőztetésre.
A lakások, amerikai konyhás nappali kialakítású, itt igényes járólappal vagy laminált parkettával készül a burkolat, a szobákban laminált parketta van tervezve. A fürdőszobákban kád lesz beépítve a toalett néhány kivétellel a fürdőszobában megoldott, mosógép kiállás természetes.
Internet, kábeltévé bekábelezve, megfelelő kiállásokkal.
Minden mérő saját, villany és víz valamint csatorna, a közös lépcsőházak és kert világításra, valamint az elektromos kapura, saját külön villanyóra lett kiépítve.

Közlekedés szempontjából egy 3-5 perces sétára van a buszmegálló, mely végállomás a Savoya park vagy a Budafok Városközpont az Önkormányzatnál.

AZ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOKRA VALÓ HITELKONSTRUKCIÓK AZ INGATLANRA NEM ALKALMAZHATÓK!
LAKÁS VÁSÁRLÁS ESETÉN AZ INGATLANBÓL, MINDENKI TULAJDONI HÁNYADOT VÁSÁROL EZ TERMÉSZETESEN HITELEZHETŐ!
A PARKOLÓ KIOSZTÁSNÁL A 6-OS SZÁMÚ PARKOLÓ, TARTOZIK AZ ÁRHOZ!

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon, bizalommal!

Érdeklődni: Szakácsné Tünde
Mobil:
E-mail:

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018