37 900 000 Ft
565,7 E Ft/m2
37,9 M Ft
565,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 3 szobás lakás eladó

67  m2 alapterület
3 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budafok közkedvelt részén, a XXII. kerületben ez a 67 m2-es társas házi, felújított, kedvező elrendezésű, 3 szobás, erkélyes panellakás keresi új tulajdonosát.

Az ingatlant 2016-ban teljeskörűen felújították, mely a következőket tartalmazta:
Víz és villanyvezetékek cseréje, villanyóra csere, nyílászárók cseréje (szúnyoghálóval és alumínium redőnnyel ellátott), biztonsági ajtó beszerelése, beltéri ajtók cseréje, hideg,- és meleg burkolatok cseréje, festés, spot ledlámpák beszerelése helyenként álmennyezettel, méretre tervezett konyhabútor beszerelése, gardrób helyiség kialakítása oda tervezett, mennyezetig érő gardrób szekrényekkel, radiátorok cseréje. 2019-ben klímaberendezés beszerelése a nappaliban.

Kiadások:
- Közös költség 14 200 Ft/hó
(szemétszállítás, lph. takarítás és világítás, felújítási alap, lift karbantartás)
- Távfűtés átalány 16 069 Ft/hó
- Víz, gáz, áram - egyéni fogyasztás alapján

A jövőben a társasház tervezi a panelprogramban való részvételt, (amellyel a közös költség némileg emelkedhet) de a ház állapota így is tökéletesen megfelelő.

A közelben:
Iskola, óvoda, bölcsöde, orvosi rendelők, gyógyszertár, a közkedvelt Szomszédok piac, DM, SPAR, Príma, Savoya Park, új játszóterek sétatávolságra, Campona, uszoda, művelődési központ, hivatalok, posta, bankok, templomok, pizzériák, Törley kastély, Álomautó múzeum, és a gyönyörűen felújított Dunaparti Dunafok Szabadidőpark könnyen elérhetőek.

Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A közelben villamosok, buszok, éjszakai járatok Pest, ill. M4 metró felé. A ház mögött, és előtt a parkolás ingyenes.

A lakás közelségében szervezik meg minden évben a híres Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált, de a környék ezen kívül is remek kikapcsolódási lehetőségekkel ellátott.

Az ár magában foglalja a gépesített konyhabútort, beépített gardróbszekrényeket és a fürdőszobabútort.

Az ingatlan per, teher, és igénymentes.
INGATLANOSOK NE KERESSENEK!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • távfűtés
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 10. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018