29 190 000 Ft
912,2 E Ft/m2
29,2 M Ft
912,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 32 négyzetméteres, 1 szobás

32  m2 alapterület
1 szoba
panellakás
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

MINDEN ÁLMA EGY BUDAI HEGYEKRE NÉZŐ PANORÁMÁS LAKÁS RÁADÁSUL MEGFIZETHETŐ ÁRON?! JÓ HÍREM VAN, MEGTALÁLTA!
Csepeli Plázától 10 perc sétatávolságra, a Kossuth Lajos utcában eladó egyszobás hűtő-fűtő klímával felszerelt Budai hegyekre néző panorámás kislakás. Az elmúlt években sor került nyílászáró illetve radiátor cserére. Az ajtó 5 ponton záródó biztonsági ajtó, mely az elmúlt időszakban lett beszerelve a redőnnyel együtt. Nyugati fekvésű, kellemesen napos. A fogyasztás egyedi mérők alapján fizetendő. Található benne egy nagyméretű nappali, konyha, fürdőszoba és wc egyben, kamra és csodálatos panorámával rendelkező erkély. A lépcsőház jó állapotú, biztonságos, kamerarendszerrel felszerelt. Panel programban részt vett, ezáltal a ház szigetelése és festése már megtörtént.
A csepeli HÉV-től mindössze 5 perc sétatávolságra van. A 35, 36, 159, 938, 979, 979A buszok megállója is pár percen belül megközelíthető.
A környéken két óvoda és iskola is van, emellett több bolt és étterem is megtalálható.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Referenciaszám: M219158

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 10.
hirdetés
© 2018