37 900 000 Ft
758 E Ft/m2
37,9 M Ft
758 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Erdőalja, 2 szobás

50  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kizárólag Nálunk! Napfényes, erkélyes!

Képzelje el, ahogy egy csendes, zöldövezeti lakótelepen, közvetlenül a sportpálya mellett ébred minden reggel. Az ablakokon beáradó meleg, délnyugati napfény beragyogja a tágas tereket, és egy pillanat alatt otthonos hangulatot teremt. Ez a harmadik emeleti, 51 m2-es, erkélyes, két szobás tégla lakás mindent kínál, amire csak szüksége lehet, hogy valóban otthon érezze magát.

Az elmúlt évek során ez az ingatlan számtalan felújításon és modernizáláson esett át, hogy Önnek már csak élveznie kelljen a gondtalan hétköznapokat. A ház homlokzatát szigetelték, a tetőt megújították, és korszerű, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre a lépcsőházba, a bejárati kapu is cserélve lett, így a lakás télen melegen, nyáron kellemesen hűvösen tartja magát.

A lakás teljes gázvezeték rendszere is korszerűsítve lett, új kondenzációs gázkazán került beépítésre, radiátoros hőleadással, ezzel egy időben a kémény is bélelve lett! A konyhába új gáztűzhely került, illetve a fürdő és a spejz összenyitásával egy nagy sarokkádnak lett helye a fürdőben! A fürdő, konyha és az előtér igény szerint burkolataiban modernizálásra szorul, de akár jelen állapotában is tisztasági festést követően rövid időn belül birtokba vehető. A hálószoba és a nappali padlóburkolata cserélve lett jó minőségű laminált padlóra. A lakás ablakai is már új, korszerű, műanyag nyílászárók. A nappaliban található inverteres Whirlpool klíma garantálja, hogy a forró nyári napok elviselhetőbbek legyenek.

Az ingatlanhoz egy saját, 4 m2-es tároló is tartozik, hogy minden felesleges holmit kényelmesen elpakolhasson.

hirdetés
© 2018