42 900 000 Ft
681 E Ft/m2
42,9 M Ft
681 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás lakás, Erdősoron, Budapest

63  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Csepel zöldövezeti részén, az Erdősor utcában található egy 63 m2-es, 2+1 félszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan a társasház 3. emeletén helyezkedik el, és remek választás lehet családosok számára is.

Lakásról:
A lakás 63 m2-es, a szobák külön nyílnak, ami biztosítja a lakók számára a szükséges privát teret. Az elrendezés praktikus: a WC és a fürdőszoba külön helyiségben található, mindkettő ablakos, így természetes fény árasztja el őket. A konyha is világos, ablakos kialakítású, ami kifejezetten előnyös főzés közben. A lakás délnyugati fekvésű, ami biztosítja a csendes, nyugodt környezetet.

A lakás közepes állapotú, tavaly festették, azonban műszaki felújítás nem történt, tehát a vezetékeket nem cserélték ki, és a fa ablakok is megmaradtak. A fűtés gázkonvektoros, amely hatékonyan biztosítja a meleget a hidegebb hónapokban. A közös költség 12.600,- Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot is. A társasház tervezi a külső szigetelést, ami hosszú távon csökkentheti a fűtési költségeket. Továbbá, közös pince és tároló áll rendelkezésre, ami plusz tárolási lehetőséget biztosít.

Társasházról:
A társasház csendes, rendezett és jól karbantartott, csúsztatott zsalus építési módszerrel készült. Összesen 10 lakás található benne, ami kisebb közösséget jelent, és barátságosabb lakókörnyezetet biztosít. Lift ugyan nincs, de a harmadik emelet könnyen megközelíthető.

Környékről:
A környék nyugodt, családias, és minden fontos szolgáltatás megtalálható a közelben. Óvoda, iskola, játszótér, piac, orvosi rendelő és élelmiszerboltok mind rövid sétával elérhetők. A parkosított környezetben lévő lakás ideális választás lehet azok számára, akik csendes, zöldövezeti környezetben keresnek otthont.

Közlekedésről:
A közlekedési lehetőségek is kiválóak: a 159-es és a 979-es buszjáratokkal könnyen elérhető a város többi része. Az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, ami jelentős előnyt jelent az autóval rendelkező lakók számára.

Összességében ez a lakás ideális választás családosok számára, akik nyugodt, zöldövezeti környezetben szeretnének élni, mégis közel a város nyújtotta lehetőségekhez. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és pár perc sétával minden fontos szolgáltatás elérhető.
M282633
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018