45 900 000 Ft
900 E Ft/m2
45,9 M Ft
900 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Pacsirtatelepen, 2 szobás

51  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest 20. kerületben, Pacsirtatelep részén eladó egy nettó 51 m2-es, bruttó 63 m2 2 szobás ERKÉLYES LAKÁS! Az ingatlan egy 2004-ban épült társasház legfelső emeletén található a tetőtérben, de ez a belmagasságokban kevésbé érezhető.
A lakás 63 m2-én található egy nappali, konyha, 1 hálószoba, fürdőszoba, külön helyiségben lévő WC-vel, egy előszoba és kamra. A nagy ablakok miatt nagyon világos, és a nappalihoz tartozó 3 m2-es erkély viszonylag széles: kiválóan alkalmas egy reggeli elfogyasztására a hétvégi reggeleken. A teljes lakás fűtése gáz cirkóval megoldott, a fűtése nagyon kedvező. Gondosan készült a tető szigetelése, ez biztosítja, hogy a nyári melegben sem melegszik fel nagyon. Ezt ellensúlyozza a hálószobában található nagy teljesítményű klíma berendezés.
A teljes épületben 4 lakás található, nagyon jó lakóközösséggel. A hátsó udvar közös, külön elkerített részen található egy játszótér a kisgyerekes családok részére. A lakáshoz nem tartozik garázs.
Kiváló közlekedés mellett található, séta távolságban elérhető a busz járat és villamos egyaránt.
Ajánlom mindazoknak, akik egy nagyon jó minőségű, kis rezsijű ingatlant keresnek!
Referenciaszám: M286515

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018