37 800 000 Ft
771,4 E Ft/m2
37,8 M Ft
771,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 1+1 szobás lakás Pesterzsébeten, Budapest, János utca

49  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Jó állapotú 1+1 szobás lakás eladó a XX. kerületben!

Budapest XX. kerületében, a János utcában eladó egy tízemeletes, csúsztatott zsalus szerkezetű társasház legfelső szintjén található, 49 nm-es, 1+1 szobás, kiváló állapotú lakás. Az ingatlan jelenleg üres, így azonnal költözhető. A fotókon látható bútorok és elektronikai eszközök külön megállapodás alapján elérhetők. A lakás fűtését központi rendszer biztosítja radiátoros hőleadással.

A lakás rendelkezik felszerelt konyhával, légkondicionálóval, bútorozott nappalival és hálószobával. Panorámás kilátást nyújt, és barátságos szomszédokkal büszkélkedhet. A közelben található játszótér és park, a közlekedés kiváló, így minden könnyen elérhető. A teljes vételár kifizetése után az ingatlan azonnal birtokba vehető. A lakásban jó állapotú burkolatok találhatók, gardrób is rendelkezésre áll, az épület két oldala szigetelt, és loggia is tartozik hozzá, továbbá a lakóközösség is kiváló.

Az ingatlant körülvevő utcák rendezettek, és a közelben található játszótér és park. A busz- és villamosmegállók gyalogosan néhány perc alatt elérhetők, a Pesterzsébet felső vasútállomás pedig mindössze 700 méterre van. A környéken több bolt, orvosi rendelő, iskola és óvoda is található, így az infrastruktúra kiváló.

Az OTP Bank kedvezményes lakáshitelével segítjük a vásárlását, egyedi kamatfeltételekkel és díjmentes ügyintézéssel.
Amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését és szívesen megnézné, akkor hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018