42 900 000 Ft
953,3 E Ft/m2
42,9 M Ft
953,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Rákoscsaba, Páncél utca, 2+1 szobás

45  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy tégla építésű, teljeskörűen felújított, napfényes otthon saját kertkapcsolattal, amely az igényes vásárlók számára tökéletes választás lehet!

Az ingatlan átgondolt tervezésének és a 10 cm vastag homlokzati szigetelésnek köszönhetően nem csupán esztétikailag vonzó, de energetikailag is kivételesen hatékony.
Az otthon belső tereit tekintve azonnal észrevehető, hogy a felújítás során minden részletre kiterjedő figyelmet fordítottak. A napfényes terek optimális térkihasználást és kellemes légkört biztosítanak minden napszakban, míg a kertre nyíló kilátás tökéletes hátteret nyújt a mindennapi kikapcsolódáshoz és a családi, baráti összejövetelekhez.
A lakás modern gépészeti berendezéseivel, valamint az esztétikai megújulásával egyaránt a kényelmes és gondtalan otthoni életet szolgálja. A kertkapcsolatos elhelyezkedésnek köszönhetően a jövendő tulajdonosok saját kis zöld oázist alakíthatnak ki, ahol a természet közelsége és a privát tér garantálja a pihenés minőségét.

Ez az ingatlan nem csupán egy hely, ahol élni lehet, hanem egy valódi otthon, ahol minden nap a nyugalom és a harmónia veszi körül az itt élőket. Amennyiben érdekli ez a ritka lehetőség, ne habozzon, keressen meg bővebb információkért és személyes megtekintésért. Fedezze fel, hogyan válhat ez az egyedülálló ingatlan az Ön új otthonává!

hirdetés
© 2018