42 500 000 Ft
817,3 E Ft/m2
42,5 M Ft
817,3 E Ft/m2
+36 70 784 3179
Referens Rakonczainé Barócsi Bettina

Eladó lakás
Eladó lakás, Rákoshegy, Budapest, 2 szobás

52  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XVII. kerület Újlak utcai lakás várja új lakóit.
A környék legklasszabb adottságaival rendelkező 10 emeletes, 2 liftes és örökpanorámás lakása.
A házon belüli elhelyezkedés is rendkívül kedvező, beugró részben van, így védett az időjárás viszontagságaitól, nyugati fekvésének köszönhetően pedig kellemesen beszűrődő napsütést élvezhet majd az, aki beleszeret.
Szigetelt, új nyílászárókkal rendelkező és saját mérőórával ellátott radiátorok tartoznak a lakáshoz. Panelprogramban vett részt a ház, de az ehhez kapcsolódó költségek már kifizetésre kerültek. A lakáshoz tartozik még egy beépített erkély is, ami igény szerint nyitható nyílászárókkal rendelkezik.
A lakáshoz 4 db saját vízóra tartozik, melyek biztosítják, hogy csak a saját fogyasztás kerül kiszámlázásra. A két szoba laminált padlós, az előtér, étkező, konyha, erkély és vizes helyiségek kőburkolattal ellátottak.
A konyha felújítása idén fejeződött be, a bejárati ajtó új (Nívó), 16 ponton záródó acél biztonsági ajtó. A ház közös helyiségeit tavaly tették rendbe, a következő ütemben a lépcsőház további felújítása is tervben van.
A közösköltség a környékhez képest alacsonynak mondható, mely tartalmazza a biztosítást, lépcsőház és közös helyiségek takarítását, fűtését, villanyát és a közös képviseletet is : 12.650 ft
Szemben 4 emeletes házak állnak, így az örökpanoráma garantált a budai hegyekre.
A környék barátságos és családias, néhány utcával odébb már családi házak állnak, így aki ide költözik nem egy betondzsungelben találja magát, sokkal inkább egy családias környezetben.
A házzal közvetlen szemben park, játszótér és általános iskola található. Helyet kapott még párszáz méterre 2 ovi és egy bölcsőde is.
A házból kilépve azonnal elérhetőek: háztartási kisbolt, felnőtt- gyermek háziorvosi rendelő, patika, kisközért, virágosbolt, lottózó. A parkolás a ház két frontján is biztosított, kényelmesen megoldható.
Gyalogosan 10 percre, autóval 3-4 percre Spar, Tesco, Aldi, Lidl, Media Markt is elérhető. Ez az a környék, ahol szó szerint minden az ember szájában van. Gyalogosan közlekedőknek is ideális, mind az Örs mind a központ irányába 3-4 perc sétára megközelíthetőek a buszmegállók.
Ingatlanközvetítők közreműködését nem kérjük!!

hirdetés
© 2018