46 500 000 Ft
949 E Ft/m2
46,5 M Ft
949 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, Mátyásföld, Újszász utca 45., 2 szobás

49  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budapest XVI. ker. .Újszász utcai lakóépületében egy második emeleti, erkélyes kettő szobás lakás. Az ingatlan minden helyisége az előszobából nyílik. A nyílászárók egy éve lettek felújítva, a fűtést és a meleg víz ellátást egy gázkombi cirkó biztosítja. Közös költség 18 e forint, a gáz és a villany 12 e forint.
Az ingatlanhoz tartozik egy 5 nm-s külön pince-tároló ill egy 30 nm-s zárható parkoló.
A közelben kisebb boltok, üzletek (Lidl) gyógyszertár, orvosi rendelő, sportolási lehetőségek, uszoda, jégcsarnok, futópálya ill teniszpályák is találhatók. A Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kara is a közelben van, ugyanúgy ahogy az általános iskola, óvoda, bölcsőde is.
Az Őrs vezér tere 45-s busszal  15 perc alatt , vagy HÉV-vel is gyorsan elérhető. A ház lakóközössége  barátságos, segítőkész. 
Az ingatlan per- .tehermentes ,azonnal költözhető. Az ingatlan időpont egyeztetés után megtekinthető. Az önerő mellé az esetleges hitelfelvétel a legjobb feltételekkel  mellett és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás megbízható ügyvédi háttér biztosított.
További infó :Márta Ingatlan és Hiteliroda Szekszárd Arany J.u.

hirdetés
© 2018