43 900 000 Ft
878 E Ft/m2
43,9 M Ft
878 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Rákospalota, Kazánkovács utca, 2 szobás

50  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Lakás a 15. Kerületben: Tökéletes Otthon a Szentkorona utcai lakótelepen!

Ez a 15. kerületi, Szentkorona utcai lakótelepen található, 50 nm-es, 2 szobás, erkélyes lakás ideális választás mindazok számára, akik csendes, zöld környezetben szeretnének élni, mégis közel minden fontos létesítményhez.

A lakás a hatodik emeleten található, ami garantálja a gyönyörű, panorámás kilátást a környező zöld területekre.
Az ingatlan öt éve felújításon esett át, így kiváló állapotban várja új tulajdonosát. A ház részt vett a panelprogramban, amelynek keretében az összes nyílászárót korszerű, műanyag ablakokra cserélték, így biztosítva a kiváló hő- és hangszigetelést.
Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül kedvező, minden fontos intézmény és szolgáltatás 5-10 perces távolságon belül elérhető.
A közelben található óvoda, iskola, orvosi rendelő, piac és élelmiszerbolt is, így a mindennapi szükségletek könnyedén kielégíthetők. A környék tömegközlekedési kapcsolatai is kiválóak, így gyorsan és kényelmesen juthat el a város bármely pontjára.

Ez a lakás tökéletes választás lehet fiatal pároknak, kis családoknak vagy akár befektetési célra is hiszen akár bérlővel együtt is megvásárolható. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és tekintse meg személyesen is!

hirdetés
© 2018