46 000 000 Ft
657,1 E Ft/m2
46 M Ft
657,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Rákospalotán, Budapest, Beller Imre utca

70  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk egy 1991-ben épült, belső kétszintes, 2 szobás, konyha-étkezős tégla építésű társasházi lakást Budapest 15. kerületében,

Azok számára, akik értékelik a tágas tereket, a modern komfortot és a természet közelségét, ez a lakás ideális választás lehet.
Az ingatlan kiemelkedik tágas, nyitott tereivel, amelyek lehetővé teszik különféle berendezési stílusok megvalósítását. A belső két szint tökéletesen elválasztja a nappali és a privát területeket, így erősítve az otthon többfunkciós karakterét.
A lakás az utcáról ingyenesen elérhető parkolónak köszönhetően különösen vonzó választás lehet autós lakosok számára. Az ingatlan 2021-ben részleges felújításon esett át. A fűtést gázkonvektor szolgáltatja, emellett klíma is rendelkezésre áll, ami garantálja az otthon komfortját a melegebb hónapokban. A melegvizet egy vadonatúj villanybojler biztosítja.

Ajánlom ezt az ingatlant azoknak, akik Budapest északi részén, kiváló közlekedési kapcsolatok mellett, mégis csendes, kellemes környezetben szeretnének élni.

Városrészek, mint Újpest, Újpalota, Rákospalota, Pesterzsébet és Cinkota közelében, ez az ingatlan tökéletesen ötvözi a városi élet adta lehetőségeket a nyugodt, otthonos életérzéssel.

Jöjjön és személyesen is tekintse meg ezt a gyöngyszemet, amely akár első látásra szerelem lehet.Keressen bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

hirdetés
© 2018