94 900 000 Ft
1,3 M Ft/m2
94,9 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest új építésű lakás eladó, Alsórákoson, 3 szobás

71  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ZUGLÓ SZÍVÉBEN AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!

Fedezze fel Zugló egyik legkedveltebb részén elhelyezkedő modern lakóparkunkat, ahol változatos méretű és beosztású lakások várják új tulajdonosaikat! A lakópark egy két épületből álló épületegyüttes, amely öt lépcsőházzal, valamint 3-5 és 6 emeletes szárnyakkal rendelkezik.
A lakópark főbb jellemzői:
- Minden lakás kialakításánál nagy figyelmet fordítottak a napfényes és élhető elrendezésre. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy loggia. Ezen felül az épületek felsőbb szinti lakásainak többségéhez nagy méretű teraszok, míg a földszinti lakásokhoz magánhasználatú kertrészek kapcsolódnak.
- A fűtési és hűtési energiát környezetbarát, levegős hőszivattyúrendszer biztosítja. A hőleadók mennyezetbe épített (szabad szemmel nem látható) hűtő-, fűtőrendszerek, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként. A meleg víz előállításáról a központi gépészeti helyiségekben elhelyezett fali gázkazánok gondoskodnak.
- Egyéb kényelmi szempontokat is figyelembe véve a következő extrák kerültek kialakításra: beépített redőnyök elektromos előkészítése, belső díszkertek, kerékpártároló, elektromosautó-töltési lehetőség (külön kérés és felár ellenében), valamint okosotthon és kamerarendszer garantálja a biztonságot és a kényelmet.
- Teremgarázs és felszíni beálló biztosítja a kényelmes parkolást, ahol különböző méretű gépkocsibeállók közül választhat. A garázsszinteken emellett külön bejáratú tárolók vásárlása is lehetséges.
- Lakásainkhoz választható burkolatok és szaniterek tartoznak, így teljesen személyre szabhatja új otthonát.
Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy kiváló infrastruktúrával rendelkező, modern és biztonságos lakóparkban találja meg álmai otthonát!
Vegye fel velem a kapcsolatot és tekintse meg személyesen az eladó lakásokat Zugló egyik legjobb részén - várom megtisztelő hívását!
M283092
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018