69 900 000 Ft
957,5 E Ft/m2
69,9 M Ft
957,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Szabó József utca

73  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Fedezze fel ezt a különleges ajánlatot: eladó egy felújított, tulajdoni lapon alagsor - valóságban ez csak 3 lefelé vezető lépcsőfokot jelent.

Az otthon nem csupán egy hely, ahol élünk, hanem ahol életre kelnek emlékeink, ahol a napfény minden egyes reggel üdvözöl minket. Ez az ingatlan pontosan ilyen – egy hely, ahol a jó fényviszonyok és a kertre nyíló ablakok minden napot különlegessé tesznek.
Az ingatlan a valóságban egy szoba hozzácsatolásával 90 nm-es lett, így habár tulajdoni lap szerint 72 nm-t vásárolhat meg, birtokba mégis 90 nmm2 kerül.
Az otthonában elengedhetetlen a komfort és a melegség, amit ebben az ingatlanban a gáz cirkó fűtés biztosít. Ez a rendszer biztosítja, hogy télen is pontosan annyira meleg legyen otthonában, amennyire csak szeretné.

Álljon meg egy pillanatra, és képzelje el, hogy milyen lehet a reggeleket egy napfényes, kertre néző otthonban kezdeni, ahol a természet közelsége és a városi élet előnyei egyensúlyban vannak. Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik egy világos, tágas helyre vágynak, ahol minden nap a megújulás és a frissesség jegyében tölthető.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy megtalálja álmai otthonát, ahol a komfort és a stílus kéz a kézben jár. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant. Engedje, hogy ez a hely az Ön új kezdete legyen, ahol új emlékek születhetnek, és ahol minden nap a saját kis paradicsoma lehet.

hirdetés
© 2018