44 900 000 Ft
847,2 E Ft/m2
44,9 M Ft
847,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás, Törökőrön, Budapest

53  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Alakítsa ki saját ízlése szerint otthonát! Mi ajánlunk ehhez egy ideális helyen található, remek beosztású, kiváló elhelyezkedésű lakást!

Az ideális hely: Egressy út város közeli, parkos része, kiváló tömegközlekedéssel és parkolási lehetőséggel. Kellemes sétákat lehet tenni az épületek közötti parkokban, a közelben több játszótér is van.

A remek beosztás: A lakás körbejárható, két szobával, melyek egymásból és külön is nyílnak, az egyikben loggiával. A konyha és a fürdő ablakos, van kamra és egy tágas előszoba, a közlekedőben pedig beépített gardrob szekrény.

A kiváló elhelyezkedés: Első emeleten, zárt lépcsőházból nyíló, déli fekvésű, napos ingatlan parkra néző ablakokkal.

A lakás állapota szerint felújítandó, de a szobák ablakait és az erkélyajtót nemrég cserélték kétrétegű, hő- és hangszigetelő műanyagra, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.
A szobák fa parkettája csiszolás, lakkozás után megtartható.

A vizes helyiségeket – konyhát, fürdőt – fel kell újítani, itt még régi ablakok vannak. Az elektromos vezetékeket is cserélni kell, a bejárati ajtó is még az eredeti. Az előszoba és a konyha lambériázott.

A fűtés gáz-konvektorral, a melegvíz villany-boylerrel biztosított. Az épület elektromos fővezetékét korábban már megerősítették. Vízóra van a lakásban.

A 16 lakásos társasház jó állapotú, folyamatosan karbantartott, tiszta, rendezett lakóközösséggel rendelkezik. A „pincei” tárolók itt a földszinten helyezkednek el, minden lakáshoz tartozik egy.

A társasház ügyeit egy megbízható külsős cég kezeli. A 12900 forintos közös költség tartalmazza a felújítási alapot és szemét szállítást is a szokásos díjak mellett (közös képv.díja, biztosítás, takarítás, stb.).

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, azonnal birtokba adható.

hirdetés
© 2018