44 990 000 Ft
1,1 M Ft/m2
45 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Alsórákos, 2 szobás

40  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest, Alsórákos –LOFT Jellegű Lakás a Zöldövezetben, jó közlekedés mellett - Garázzsal és 2 db tárolóval***

Keresed az otthont, ahol a város pezsgése és a nyugalom harmóniában él? Itt a lehetőség! Eladásra kínálunk egy gyönyörű, 40 nm-es, második emeleti LOFT jellegű lakást, amely egy csendes, zöld környezetben található Alsórákoson.

Az ingatlan egy rendezett társasház része, amelyben saját garázs és 2 db tároló is tartozik az ingatlanhoz, így biztosítva a kényelmet és a biztonságot. A 2019-ben utoljára felújított lakás modern dizájnnal, IKEA-s konyhabútorral és új ablakokkal rendelkezik, így a komfort és a stílus tökéletes harmóniáját nyújtja.

A konvektoros fűtésnek köszönhetően alacsony a fogyasztás, miközben kellemes hőérzetet biztosít hideg téli napokon is. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt, ablakos, és helye van a mosógépnek is.

Két lépcsőház is vezet az ingatlanhoz, a hátsó lépcsőháznak a fordulójában található az egyik tároló és a pincében a másik.


Az ingatlanon felül az ár tartalmazza a 19 nm-es garázst és a két darab tárolót is! A ház kertjében bicikli vagy motor tárolása is megoldható.

hirdetés
© 2018