19 900 000 Ft
442,2 E Ft/m2
19,9 M Ft
442,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Alsórákoson, 1 szobás

45  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a XIV. kerületi Zugló ALSÓRÁKOS zöldövezeti, nyugodt részén egy háromlakásos társasház alagsori helyiségében lévő, frissen felújított lakása. A külön helyrajzi számmal rendelkező 45 nm-es helyiség jelen pillanatban tárolóként van nyilvántartva. Ebből adódóan kizárólag a készpénzes vásárlás lehetséges. A lakás egy kialakítandó amerikai konyhás nappaliból és fürdőszobából áll, valamint a galérián kialakított hálófülkéből, gardrób sarokból és egy előkészített szaunából áll. Az ablakai az udvari zöld kertre néznek. A parkolásra a közterületen díjmentesen van lehetőség. Családi házas övezet, jó infrastruktúrával, a közelben óvodával, iskolával, egészségügyi-és egyéb intézményekkel.

A közlekedés kiváló, mivel a főváros bármely kerülete innen könnyen megközelíthető. Közvetlen közelben a 77-es trolibusz érhető el, valamint továbbutazva a zuglói vasútállomásról közlekedő vonatok, a Stadionoktól a 2-es metró, az 1-es villamos, a 80-as trolibusz, a 95-ös és a 130-as autóbusz.
M284859

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018