44 990 000 Ft
978 E Ft/m2
45 M Ft
978 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Rákosfalván, 1+1 szobás

46  m2 alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Fedezze fel a kényelmet és a modern életstílust ebben a XIV. kerületi lakásban, amely ideális választás mindazoknak, akik vágyakoznak a praktikusság és a kényelem iránt. Az Árkád és az IKEA közelsége teszi ezt az otthont még vonzóbbá, mindössze még gyalog is csak 14 percre található.

Ez a gyorsan költözhető, IX. emeleti, 46 m2-es 1+1 félszobás lakás nemcsak modern és stílusos, de praktikus is. A felújítás során egy egyedi konyhássá alakított nappali, valamint egy nagy gardróbbal rendelkező hálószoba kapott helyet. A nyílászárókat cserélték, rolóval és szúnyoghálóval látták el. A burkolatokat cserélték, a fürdőszobát korszerűsítették. Az ingatlan klimatizált. A napfényes és csendes hálószobából gyönyörű kilátás nyílik a parkosított utcára.

Az ingatlan befektetési célokra is kiváló választás, hiszen könnyen kiadható, így akár passzív jövedelmet is biztosíthat.

Az épület egy 1980-as évek végén épült társasházban található, amelynek közvetlen közelében könnyedén intézheti nagybevásárlásait.

A lakás fűtését egyedileg mérhető távfűtés biztosítja, így a költségek átláthatóak és könnyen kezelhetőek.

Ne habozzon, hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt a remek lehetőséget, és fedezze fel a modern városi élet egy új dimenzióját! Álmai otthona csak egy telefonhívásra van!

hirdetés
© 2018