36 000 000 Ft
782,6 E Ft/m2
36 M Ft
782,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Alsórákoson, 2 szobás

46  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest 14. kerületében, Rákosfalván, rendezett panelházban, 8. emeleti, tágas, 2 szobás, világos, 46 nm-es lakás eladó.

A környéken jelenleg is zajlik a panelprogramos felújítás. A lakás rendkívül gazdaságos fenntartású, minimális rezsivel. A két tágas szoba miatt ideális családoknak, vagy akár kiadás céljából is. A műanyag, hőszigetelt ablakokból remek kilátás tárul elénk. A környék közlekedési hálózata kiváló, ingyenes parkolás, metróval a belváros 15 perc.
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 3 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018