38 200 000 Ft
779,6 E Ft/m2
38,2 M Ft
779,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Rákosfalva, Budapest, 2 szobás

49  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** Csak irodánk kínálatában! ***
XIV. kerületben a Füredi úton 7. emeleti, LOGGIÁS panellakás, LIFTES házban eladó.
A lakás alapterülete 49 négyzetméter, amihez tartozik egy 2,5 négyzetméteres erkély is. Különálló helyiségei a konyha, fürdőszoba, WC, nappali, hálószoba, erkély valamint egy beépített szekrénysorral rendelkező közlekedő is.
Az ingatlan felújítandó állapotú, így az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki. Fenntartása kedvező, vízórával felszerelt.
Zuglónak ezen a részén a parkolás ingyenes.
A közelben minden megtalálható: bevásárlási lehetőségek tömkelege, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, egyetem, edzőterem, éttermek, IKEA, Sugár, Árkád, OBI...
Az ingatlan tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, közelben busz, troli, hév. Örs vezér tér alig 10 perc sétára található.
M278404

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018