109 900 000 Ft
955,7 E Ft/m2
109,9 M Ft
955,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Istvánmező, 4 szobás

115  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XIV KERÜLETBEN, ISTVÁNÁNMEZŐN ELADÓ NAGY AMERIKAI KONYHÁVAL+3 SZOBÁVALRENDELKEZŐ VILÁGOS LAKÁS !

Eladóvá vált egy kivételes adottságú, magas minőségben felújított, extrákkal felszerelt, tágas és világos terekkel rendelkező 115 négyzetméteres luxuslakás Zugló egyik legpatinásabb és ugyanakkor megújuló Villanegyed szomszédságában. A helyi érdekeltségű műemlék házba lépve szinte varázslatként magunk mögött hagyhatjuk a belváros lüktető életritmusát és a nyugodt, letűnt korok békebeli hangulatában kerülhetünk. A Szecessziós házban pár éve megvalósult felújítás során megőrizték a lépcsőház és a belső udvar klasszikus szépségét. A ház széles, árkádszerű folyosói különleges hangulatot árasztanak, belső udvarát napsütötté délutánokon bearanyozza a nap.

A lakásba lépve egy a házhoz hasonló harmóniát árasztó, világos és nagy amerikaikonyhás nappaliban találjuk magunkat, ahol akár egy nagyobb család is kényelmesen érezheti magát. Tovább haladva még 3 kellemesen világos, nagy ablakokkal rendelkező szobába lépünk. Emeli komfortérzetünket a nappaliból és a hálószobából is megközelíthető legújabb trendek szerint és Ízlésesen felújított fürdőszoba, a diszkréten megközelíthető vendég toalett, a minden igényt kielégítő, modern és magas minőségű háztartási gépekkel felszerelt konyhasarok. Esténként, egy fárasztó nap után egy kis luxusérzést is becsempészhetünk mindennapjainkba a nappali kandallója előtt üldögélve egy pohár borral a kezünkben.

Pár részlet:

- A konyha új, modern gépesített, prémium kategóriás gőzsütő mikró, mosogatógép, stb..
- Fűtés új Ariston kondenzációs gázkazánnal, nappaliban elektromos fali kandallóval megoldott.. A kiegyenlített temperáltságról a békebeli 50 cm-es falak gondoskodnak, egyben biztosítják az alacsony fenntartási költséget.
- Ablakok hang és hőszigeteltek, eredeti kazettás berakások figyelembe vételével felújítva. Szúnyogháló és redőny is van.
- A két szobában az eredeti tölgyfa parketta felújításra került. Fürdőszoba, átjáró, nappali, vendég toalett, mosógép helyiségei új burkolatokat kaptak.
– A ház 2020-ban belső tatarozást kapott, a külső folyamatban.

Közös költség: 31.050 Ft/hó.

Környék:

Az ingatlan környezete számos előnyös lehetőséget kínál. A Városliget 5 perc séta, ahol Európa legnagyobb kulturális tartalmú városfejlesztési projektje valósult meg. Kiváló park-és tájépítészet, nagy játszótér, futókör, kutyafuttatók. A Magyar Zene Háza, Szépmüvészeti Múzeum és a Hősök tere mindössze néhány perces sétára található. Az itt élők könnyedén elérhetik a város legkedveltebb turisztikai látványosságait4.

Továbbá a Puskás Ferenc Stadion, Központi Sportiskola, Küzdőcsarnok, Fitnesztermek, Récsei Center is a közelben található.

Általános, középiskolák, Aréna Pláza, Blaha Lujza tér is mindössze 15 percnyire.
Bevásárlas: CBA, DM, TESCO.

Emellett a környék számos kiváló étteremmel és szórakozási lehetőséggel is rendelkezik, így az itt élők mindig találnak majd valami érdekeset, amivel eltölthetik az idejüket.

Közlekedési lehetőségek kiválóak, hiszen a Thököly út ezen resze a város bármely pontja könnyedén elérhető. Számtalan buszjárat megállója közel a házhoz (5,7E,110,112 stb.), valamint a Keleti pu. 5 perc könnyű sétára van, ahonnan többek között a nemzetközi járatok is indulnak.

A ház közvetlen szomszédságában őrzött teremgarázs bérelhető!

Az ingatlan megtekintéséért és további információkért kérem hívjon bizalommal !

Ez az ingatlan a Felező csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

hirdetés
© 2018