63 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
63 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XIII. kerület Váci út

46  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ha kompromisszumok nélkül, de a túlzsúfolt belvárostól egy picit odébb szeretnél élni egy ideális elosztású lakásban, vagy épp kiadásra keresel egy másfél-két szobás ingatlant, akkor mindenképp olvass tovább.

Gondolom, nem kell magyarázni, milyen zseniális hely a Göncz Árpád városközpont. Innen 3 perc a 3-as metró, egy csomó busz és az 1-es villamos. 10 perc metróval a belváros, kicsit kevesebb a vasút. Parkoló meg van egy csomó a ház körül, ráadásul két elektromos töltőoszlop is van a bejáratnál.

A lakás két éve lett teljesen felújítva az utolsó villany- és vízvezetékig (még a válaszfalakat is átrendeztük). Fázisbővítés is történt 32 Amperig, úgyhogy ha szeretnél, klímát is tehetsz fel. Ez az egyetlen, amit nem építettünk be, mert eddig túléltük a hőségeket az óriási plafonventilátorral (ami egyébként sokkal esztétikusabb is).

Amerikai konyhás nappali, okos villanykapcsolók, mosogatógép, indukciós főzőlapok, igényes gardrób, walk-in zuhany és esetenként külföldről összevadászott csempék és szaniterek ütik a markodat, ha lecsapsz erre a lehetőségre.
Vadiúj a bejárati és az összes beltéri ajtó, plusz az összes ablak is, a villanyfogyasztást pedig okostelefonos applikációból és a nappaliban lévő központi smarthome kijelzőről is nyomonkövetheted.
Fenntartása internettel együtt sem kerül többe havi 40e forintnál.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület szint: 8. emelet
hirdetés
© 2018