290 000 000 Ft
1,8 M Ft/m2
290 M Ft
1,8 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XIII. kerület Szent István körút

160  m2 alapterület
6 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó panorámás, loft stílusú okos otthon a Nyugatinál – Újlipótváros, XIII. kerület, Budapest

Álmodd meg a jövőt ebben a lenyűgöző, 160 m²-es, loft stílusú okos otthonban, amely a XIII. kerület szívében, Újlipótvárosban vár rád. Ez a luxuslakás, amely a legfelső emelet legfényesebb csillaga, minden modern igényt kielégít, és egyedi belsőépítészeti megoldásokkal kápráztat el.

Főbb jellemzők:

Tágas és világos: 6+1 szoba, 3 fürdőszoba és egy erkély, ahol a délre néző városi panorámát élvezheted.
Két lakás egyben: Az ingatlan két külön bejáratú lakásból áll – egy utcafronti nagy lakás és egy csendes, udvarra néző kisebb lakás –, így ideális két generáció számára vagy akár irodai és magán célokra is.
Magas műszaki tartalom: Hőszivattyús fűtési rendszer, mennyezeti hűtés-fűtés, padlófűtés, 3 rétegű hő- és hangszigetelt nyílászárók, elektromos redőny, riasztó- és kamerarendszer.
Intelligens otthon: Távolról vezérelhető épületfelügyeleti rendszer, amely biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot.
Elegancia és design: Egyedi tervezésű acélkeretes bioetanol kandalló, prémium minőségű anyagok, modern stílus és letisztult vonalak jellemzik az egész lakást.

Ez a lakás a belváros vibráló szívében található, tökéletes közlekedési kapcsolatokkal és minden szükséges szolgáltatás közelében.
Az irányár: 290 000 000 Ft.
Lépj be a XXI. századba, és találd meg az otthonod, ahol a luxus és a technológia találkozik.

hirdetés
© 2018