117 500 000 Ft
987,4 E Ft/m2
117,5 M Ft
987,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Újlipótvárosban, 119 négyzetméteres

119  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újlipótváros frekventált részén kínálok megvételre, rendezett társasházban található egyedi kivitelezésű, igényesen részben felújított, 120 nm-es, központi és mégis nagyon csendes otthont.

Az 5. emeleten elhelyezkedő ingatlant két lifttel is meg lehet közelíteni valamint a polgári kialakítás miatt lépcsőn és cselédlépcsőn is egyaránt. Az ingatlan három nagy és tágas szobája keleti tájolású és belső francia udvarra néz ennek következtében nagyon csendes.

A jelenlegi elosztás szerint egy nagyon nagy előszobával és étkezős konyhával , három hálóval, két külön fürdőszobával, és két wc-vel rendelkező lakás minden igényt kielégít. A 2020 es évben részleges felújítás alkalmával minden szobában cserélve lettek fa modern három rétegű minőségi nyílászárókra az ablakok valamint a bejárati ajtó. A beépített konyha gépekkel és a lakásban beépített szekrények a vételár részét képezik. A fűtésről gáz cirkó gondoskodik.

A közelben található Duna-part, a Pozsonyi út kávézói és éttermei, a Szent István park, valamint a Margit-sziget és a környékbeli kulturális intézmények számos lehetőséget kínálnak a szabadidő eltöltésére.

Az AIRBNB engedélyezettsége miatt az ingatlan különösen vonzó lehet befektetők számára, akik rövid távú kiadásban gondolkodnak. A lakás adottságai és elhelyezkedése révén, néhány egyszerű átalakítással, magas hozam érhető el a turisztikai szezonban.

További információkért és a megtekintéssel kapcsolatosan, hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018